90€

Φωτογραφικό Άλμπουμ

"Κορίτσι με Γάτα"

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

• Όλα τα χειροποίητα φωτογραφικά άλμπουμ κατασκευάζονται και ζωγραφίζονται κατόπιν παραγγελίας  
• Ο χρόνος κατασκευής είναι 10 έως 15 ημέρες    
• Μπορείτε να επιλέξετε για εικαστικό ένα από τα υπάρχοντα σχέδια ή να μας προτείνεται κάποιο δικό σας    
• Για οποιαδήποτε διαφοροποίηση (πλήθος σελίδων, χρωμάτων κλπ.) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

ΥΛΙΚΑ

Εξώφυλλο

Κόντρα πλακέ σημύδα πάχους 6mm

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διάσταση Σελίδων
30cm x 30cm

Vintage & Romantic

Το "Κορίτσι με τη γάτα" είναι ένα πολύ αγαπημένο θέμα. Το εικαστικό αυτό είναι απολυτά ταιριαστό με τη vintage αισθητική του φωτογραφικού άλμπουμ. Θυμίζει τα αγαπημένα θέματα της Sarah Kay. Για μένα, κάθε φορά που ζωγραφίζω θέματα σαν κι αυτό, είναι σαν να γυρνώ στα παιδικά μου χρόνια. Τότε που κάναμε συλλογή με επιστολόχαρτα και ανταλλάσσαμε τα διπλά αυτοκόλλητα με τις φίλες.

Η ζωγραφιά γίνεται πάνω στο ξύλινο εξώφυλλο το οποίο είναι καμένο και παλαιωμένο. Το θέμα σβήνει στα άκρα ώστε να γίνεται αισθητή η τεχνοτροπία του ξύλου καθώς δημιουργείται αντίθεση χρωμάτων μεταξύ του μπλε και του σκούρου καμένου ξύλου.

Η ράχη είναι δεμένη με φυσικό δέρμα και σουέτ κορδονάκια. Το σώμα του άλμπουμ είναι κατασκευασμένο με φύλλα στο χρώμα της οπαλίνας και ανάμεσά τους υπάρχει ριζόχαρτο το οποίο προστατεύει τις φωτογραφίες από τη φθορά.

Αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ είναι μια υπέροχη επιλογή για την παρουσίαση και αποθήκευση φωτογραφιών βάπτισης, αλλά και κάθε άλλης περίστασης. Μπορεί ακόμα να αποτελέσει ένα υπέροχο δώρο γέννησης ή γενεθλίων. Είναι ιδανικό για όσους επιμένουν να εκτυπώνουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες κόντρα στην ψηφιακή τάση της εποχής.

Το ξεφύλλισμα των σελίδων του ζωντανεύει γλυκές αναμνήσεις. Αυτό το μετατρέπει σε ένα μικρό διαχρονικό θησαυρό που ο χρόνος θα το κάνει ακόμα πιο υπέροχο και σημαντικό για κάθε οικογένεια.

Custom Στοιχεία

Πέρα από την επιλογή του θέματος και του μεγέθους όλα τα φωτογραφικά άλμπουμ μπορούν να αποκτήσουν μια πιο προσωπική πινελιά. Στο εξώφυλλo μπορεί να γραφτεί κάποιο όνομα ή ημερομηνία γέννησης, βάπτισης, γενεθλίων κλπ. Αυτό θα το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και μοναδικό.
customize your photo album
decorate your photo album

Διακόσμηση Σελίδων

Στις σελίδες του φωτογραφικού άλμπουμ υπάρχει η επιλογή να διακοσμηθούν με θέματα ανάλογα του εξώφυλλού. Με ξυλομόλυβα και μαύρη σινική μελάνη δημιουργούνται όμορφες χειροποίητες ζωγραφιές σε σελίδες του άλμπουμ. Πέρα από τις ζωγραφιές, οι σελίδες εμπλουτίζονται με ταπετσαρίες από χρωματικά patterns και κόλλες ασημόσκονης σε βελουτέ χαρτιά.

***Η διακόσμηση των σελίδων είναι έξτρα επιλογή και γίνεται κατόπιν συννενόησης.
Φωτογραφικό Άλμπουμ "Κορίτσι με Γάτα" + ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • Όλα τα χειροποίητα φωτογραφικά άλμπουμ κατασκευάζονται και ζωγραφίζονται κατόπιν παραγγελίας   • Ο χρόνος κατασκευής είναι 10 έως 15 ημέρες     • Μπορείτε να επιλέξετε για εικαστικό ένα από τα υπάρχοντα σχέδια ή να μας προτείνεται κάποιο δικό σας     • Για οποιαδήποτε διαφοροποίηση (πλήθος σελίδων, χρωμάτων κλπ.) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΥΛΙΚΑ Εξώφυλλο Κόντρα πλακέ σημύδα πάχους 6mm Ράχη Φυσικό δέρμα πάχους 1.5-2.mm σε χρώμα καφέ Κορδονάκια Χρώμα ροζ με σουέτ αίσθηση Σελίδες Xρώμα οπαλίνα (κρεμ) 250gr με παρεμβαλώμενα λευκά ριζόχαρτα ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Διάσταση Σελίδων 30cm x 30cm Συνολική Διάσταση 33cm x 33cm Υψος Ράχης 5cm Χωρητικότητα 120 φωτογραφίες διάστασης 13cmx18cm. Ο αριθμός των φωτογραφιών εξαρτάται από τις διαστάσεις των φωτογραφιών και την πυκνότητα ανά σελίδα. + Vintage & Romantic Το "Κορίτσι με τη γάτα" είναι ένα πολύ αγαπημένο θέμα. Το εικαστικό αυτό είναι απολυτά ταιριαστό με τη vintage αισθητική του φωτογραφικού άλμπουμ. Θυμίζει τα αγαπημένα θέματα της Sarah Kay. Για μένα, κάθε φορά που ζωγραφίζω θέματα σαν κι αυτό, είναι σαν να γυρνώ στα παιδικά μου χρόνια. Τότε που κάναμε συλλογή με επιστολόχαρτα και ανταλλάσσαμε τα διπλά αυτοκόλλητα με τις φίλες. Η ζωγραφιά γίνεται πάνω στο ξύλινο εξώφυλλο το οποίο είναι καμένο και παλαιωμένο. Το θέμα σβήνει στα άκρα ώστε να γίνεται αισθητή η τεχνοτροπία του ξύλου καθώς δημιουργείται αντίθεση χρωμάτων μεταξύ του μπλε και του σκούρου καμένου ξύλου. Η ράχη είναι δεμένη με φυσικό δέρμα και σουέτ κορδονάκια. Το σώμα του άλμπουμ είναι κατασκευασμένο με φύλλα στο χρώμα της οπαλίνας και ανάμεσά τους υπάρχει ριζόχαρτο το οποίο προστατεύει τις φωτογραφίες από τη φθορά. Αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ είναι μια υπέροχη επιλογή για την παρουσίαση και αποθήκευση φωτογραφιών βάπτισης, αλλά και κάθε άλλης περίστασης. Μπορεί ακόμα να αποτελέσει ένα υπέροχο δώρο γέννησης ή γενεθλίων. Είναι ιδανικό για όσους επιμένουν να εκτυπώνουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες κόντρα στην ψηφιακή τάση της εποχής. Το ξεφύλλισμα των σελίδων του ζωντανεύει γλυκές αναμνήσεις. Αυτό το μετατρέπει σε ένα μικρό διαχρονικό θησαυρό που ο χρόνος θα το κάνει ακόμα πιο υπέροχο και σημαντικό για κάθε οικογένεια. Custom Στοιχεία Πέρα από την επιλογή του θέματος και του μεγέθους όλα τα φωτογραφικά άλμπουμ μπορούν να αποκτήσουν μια πιο προσωπική πινελιά. Στο εξώφυλλo μπορεί να γραφτεί κάποιο όνομα ή ημερομηνία γέννησης, βάπτισης, γενεθλίων κλπ. Αυτό θα το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και μοναδικό. Διακόσμηση Σελίδων Στις σελίδες του φωτογραφικού άλμπουμ υπάρχει η επιλογή να διακοσμηθούν με θέματα ανάλογα του εξώφυλλού. Με ξυλομόλυβα και μαύρη σινική μελάνη δημιουργούνται όμορφες χειροποίητες ζωγραφιές σε σελίδες του άλμπουμ. Πέρα από τις ζωγραφιές, οι σελίδες εμπλουτίζονται με ταπετσαρίες από χρωματικά patterns και κόλλες ασημόσκονης σε βελουτέ χαρτιά. ***Η διακόσμηση των σελίδων είναι έξτρα επιλογή και γίνεται κατόπιν συννενόησης.

Φωτογραφικά Άλμπουμ

Βάπτισης για Κοριτσάκι
Dimension (L x W x H) 33 x 33 x 5 Centimetre
Weight 2 Kilogram
Image

Follow us