Nema Heartmade Yarn Creations

Σχεδιασμός Λογότυπου

Kindly Handmade

Οι Δημιουργίες του "Kindly Handmade"

Η αδερφή μου η Μαρία είναι η δημιουργός της σελίδας Kindly Handmade. Ζει στον Καναδά με την οικογένειά της και πολύ πρόσφατα ανακάλυψε το πάθος της για την κατασκευή χειροποίητων παιχνιδιών. Η συγκεκριμένη τεχνοτροπία ονομάζεται Αmigurumi και ίσως να την έχετε ακουστά.
 
Κάποια μέρα βρήκε ανάμεσα στα παιχνίδια των παιδιών της ένα μικρό χειροποίητο μικροσκοπικό κουκλάκι φτιαγμένο από λευκή βαμβακερή κλωστή. Η τεχνοτροπία κατασκευής του ήταν εξαιρετικά απλή μα συνάμα ενδιαφέρουσα. Αποφάσισε να το φυλάξει μέσα σε ένα κουτί με τα είδη ραπτικής της.
Μετά από πολύ καιρό, ψάχνοντας μέσα στο ίδιο κουτί βρήκε ένα λεπτό βελονάκι και ένα κουβαράκι από πράσινη μεταξωτή κλωστή. Όλα άρχισαν όταν η κόρη της ζήτησε να της φτιάξει ένα μικρό τσαντάκι για τα κουκλάκια της.  Όντας τελείως ανίδεη στο βελονάκι έφτιαξε το μικρό τσαντάκι και σιγά-σιγά εξέλιξε τις γνώσεις και την τεχνική της ώστε να μπορεί να δημιουργεί υπέροχα πλεκτά κουκλάκια.
 
Η Μαρία κρατάει το μικρό κουκλάκι πάντα φυλαγμένο ανάμεσα στα πράγματα της υπενθυμίζοντάς της κάθε φορά που το βλέπει, ότι από τα πιο μικρά πράγματα μπορείς να αντλήσεις έμπνευση, αγάπη και δημιουργικότητα. Μέσα σε κάθε κουκλίτσα βάζει μια μικρή καρδούλα και πάντα τους δίνει ένα χαριτωμένο όνομα. Έχοντας το κάθε ένα το δικό του όνομα είναι σαν να ζωντανεύει. Μια από της πρώτες της δημιουργίες ήταν ένας μικρός ποντικούλης. Η μυτούλα του την παίδεψε πολύ στην κατασκευή της… για αυτό και τον ονόμασε Πινόκιο.
 
Με ανεξάντλητο ενθουσιασμό και αγάπη κατάφερε να ολοκληρώσει μια σειρά από amigurumi projects. Θέλοντας να μοιραστεί τον ενθουσιασμό και την αγάπη της για αυτό το εκπληκτικό νέο χόμπι δημιούργησε την σελίδα της στο Facebook. Σκοπός της είναι να μοιραστεί μαζί σας τις χαριτωμένες amigurumi δημιουργίες της. Φλερτάροντας συνεχώς με διαφορετικούς amigurumi σχεδιαστές συνεχίζει να μαθαίνει καινούργιες τεχνικές. Πλεκτά ζωάκια και κούκλες πλεγμένες με ιδιαίτερη αγάπη και προσοχή στην λεπτομέρεια σε υπέροχους χρωματισμούς. Περισσότερες δημιουργίες  Αmigouroumi μπορείτε να δείτε στη σελίδα Kindly Creations στο facebook.

Σχεδιασμός Λογότυπου

Η κόρη της, η Καλλιόπη, είναι εξίσου ταλαντούχα στη ζωγραφική. Καθώς σκεφτόμασταν ένα λογότυπο που να ταιριάζει στο γούστο της, πέσαμε πάνω σε ένα σκιτσάκι της Καλλιόπης. Είχε ζωγραφίσει τη φιγούρα της μαμά της παρέα με έναν γάτο.
 
Εμπνεόμενη από το σκίτσο της Καλλιόπης, και με βάση το λογότυπο που θέλαμε να δημιουργήσουμε, το σκίτσο ξανασχεδιάστηκε  το από το Cute Ideas. Μια αναπαυτική πολυθρόνα, μερικά κουβάρια νήμα και μερικές ακόμα χαριτωμένες  λεπτομέρειες.

Τα Χρώματα

Επιλέγοντας ρουστίκ/παστέλ χρωμάτα δημιουργήθηκε ένα ζεστό και χαρούμενο λογότυπο. Σε συνδυασμό με τη συναισθηματική αξία του σκίτσου της μικρής Καλλιόπης, το λογότυπο του “Kindly Handmade“ αποτυπώνει ακόμα περισσότερο το στυλ της Μαρίας η οποία δημιουργεί υπέροχα amigurumi.


Email
Image

Follow us

Clicky