Διακοσμηση Σελιδων

Το άλμπουμ σας μπορεί να διακοσμηθεί με ζωγραφιές από ξυλομόλυβο και σινική μελάνι. Επιλέξτε τη θεματολογία της αρεσκείας σας και δημιουργήστε ένα μοναδικό αναμνηστικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ψηφιακο Αλμπουμ

Ξεχωριστά εικαστικά θέματα σε vintage αποχρώσεις και στυλ, τα όποια πλαισιώνουν τις φωτογραφίες σας. Τυπωμένα σε μηχανήματα υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζουμε την τέλεια απόδοση χρωμάτων, αλλά και ανθεκτικότητα στο χρόνο. Συνδυάζονται άψογα με τα χειροποίητα εξώφυλλα, στα οποία μπορεί να ενθέσουμε, φωτογραφία η όποια τυπώνεται σε καμβά με αδιάβροχα - ανεξίτηλα μελάνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ευχολογιο

Οι ευχές των αγαπημένων σας κλείνονται σε ένα χειροποίητο ευχολόγιο. Οι σελίδες του είναι από ειδικό χαρτί και βιβλιοδετημένο στο χέρι. Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης των προσωπικών σας φωτογραφιών. Επίσης μπορεί να διακοσμηθεί το στυλό, με ύφασμα και άλλα διακριτικά διακοσμητικά, σε χρωματισμούς που να ταιριάζουν ακριβώς στα χρώματα του εικαστικού που έχετε επιλέξει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Χειροποιητο Φωτογραφικο Αλμπουμ

Φυλάξτε τις αναμνήσεις σας σε ένα χειροποίητο φωτογραφικό άλμπουμ, κατασκευασμένο με αγάπη και μεράκι. Σε μια μεγάλη ποικιλία εικαστικών για γάμο, βάπτιση ή και ουδέτερα σε θεματολογία.
Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ζωγραφικό θέμα για το εξώφυλλο, να διακοσμηθούν οι εσωτερικές του σελίδες και να γραφτούν ονόματα και ημερομηνίες.
Το εξώφυλλο τους ζωγραφίζεται με ακριλικά χρώματα τα όποια είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Το ξύλο κόβεται και τρίβεται με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρει κυματιστό σχήμα γύρω-γύρω. Κατόπιν καίγεται και ψεκάζεται με ματ αδιάβροχο βερνίκι. Η ράχη του αποτελείτε από γνήσιο δέρμα και τα κορδόνια είναι υφασμάτινα με δερμάτινη αίσθηση (σουέτ). Οι εσωτερικές σελίδες είναι σε χρώμα οπαλίνα και ενδιάμεσα τους υπάρχει ριζόχαρτο για την προστασία των φωτογραφιών σας.
Υπάρχει ποικιλία μεγεθών σε πλήθους σελίδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...